Aktivitetsudvikling på Danmarkskortet

Kære idræts- og bevægelsesformidlere og andre interesserede fagpersoner

Endelig er bogen her: Aktivitetsudvikling i Idræt – innovation i praksis. Efter 13 års forberedelse og knap ét års intenst arbejde kan jeg nu mærke bogen i hænderne. Og føle den i maven. Nu spiller jeg bolden videre til dig.

Bogen tilbyder et nyt og nyttigt supplement til den danske idrætslitteratur, men den afgørende del, det at implementere og udvikle praksis, skal du selv stå i spidsen for. Bogen skal udfordre os fagpersoner på vores faglige mindset, så vi alle i højere grad agerer som formålsbevidste, refleksive og innovative praktikere, der både kan se nye muligheder og samtidig stille os kritiske over for egne og andres forforståelser og praksisser.

Jeg håber, at du kaster dig ud i forskellige aktivitetsudviklingsprocesser og skaber ny faglighed sammen med dine medstuderende, målgrupper og samarbejdspartnere. Jeg glæder mig til, at du bidrager til min faglige og personlige drøm om at sætte aktivitetsudvikling på Danmarkskortet.

God fornøjelse i praksis!

Mads

Hvad er dit første indtryk og din umiddelbare oplevelse af bogen? Vil du læse (lære af) bogen kronologisk eller hoppe ned i et aktuelt kapitel, i givet fald hvilket? Er der noget som overrasker dig i bogen? Hvilket værktøj er det første, du vil afprøve i din praksis?

Giv dit perspektiv på ét eller flere af spørgsmålene i kommentarfeltet nedenfor.